Formació en Astrologia Psicolňgica Aula Astrolňgica de Catalunya

Formació en Astrologia Psicològica - Barcelona

NIVELL 1 – INTERPRETACIÓ DE CARTA NATAL

13 sessions, un dissabte al mes

 

Introducció històrica a l’Astrologia i els canvis en el context social que l’acompanya.

El  

Zodíac  

com  

a  

viatge  

simbòlic.  

Polaritat,  

elements  

i  

modalitats  

per  

a  

la  

comprensió

de les 12 etapes o signes.

Els   

planetes.   

Relació   

dels   

planetes   

amb   

els   

signes.   

Planetes   

regents,   

dignitats   

i

debilitats. Els Nodes Llunars.

Interpretació de planetes als signes.

Els  

angles  

de  

la  

carta  

natal  

i  

el  

cercle  

diürn  

de  

les  

cases,  

les  

àrees  

d’experiència

pràctica. Els diferents sistemes de cases i el per què de la seva utilització.

Interpretació de planetes als signes i a les cases.

Càlcul i representació gràfica d’una Carta Natal.

Els  

aspectes  

–  

relacions  

entre  

els  

planetes  

a  

la  

carta.  

Com  

modelen  

la  

dinàmica

psicològica de l’individu.

Interpretació de planetes als signes, a les cases i en aspecte als altres planetes. Interpretació   creativa   de   la   carta   natal   d’aplicació   psicològica.   El   fil   conductor.   De l’anàlisi a la síntesi. Identificació i exploració dels punts claus de la carta natal.
Inici Inici Inici Inici Qui som Qui som Qui som Qui som La Formació de l’Aula La Formació de l’Aula La Formació de l’Aula La Formació de l’Aula Contacte Contacte Contacte
NIVELL 2 – ASTROLOGIA DINÀMICA 12 sessions, un dissabte al mes   La   carta   en   evolució   al   llarg   del   temps,   explorant   períodes   determinats   i   preparant previsions de futur. Trànsits planetaris. El seu significat dins del context vital de la carta natal. Cicles planetaris, moments vitals en el desenvolupament de l’individu. Progressions, el moviment simbòlic i el rellotge interior. Direccions d’Arc Solar, llunacions i eclipsis. Revolucions solars, llunars i planetàries. Síntesi   i   interpretació   de   les   dades   obtingudes   amb   les   tècniques   anteriors   i   com extraure els temes claus d’un període determinat.
NIVELL 3 – TÈCNIQUES AVANÇADES 12 sessions, un dissabte al mes   Aprofundiment    en    el    significat    dels    factors    de    la    carta    i    ampliació    del    ventall interpretatiu des d’un punt de vista simbòlic i d’aplicació psicològica. Punts   mitjos   i   harmònics   -   nivell   addicional   de   profunditat   per   a   la   interpretació   de   la carta natal. Sinastria. Comparació de cartes i anàlisi de relacions. Carta composta. Tècniques   per   a   conduir   una   consulta   astrològica.   Habilitats   comunicatives   per   a   la gestió    d’una    sessió.    Tècniques    de    coaching    aplicades    a    la    consulta    astrològica.    - Consideracions    ètiques    del    paper    de    l’astròleg,    en    el    tracte    amb    clients    i    en    la conducció d’una consulta.
Aula Astrològica de Catalunya  -  escola d’astrologia a Barcelona
Inici Inici Inici Inici Qui som Qui som Qui som Qui som La Formació de l’Aula La Formació de l’Aula La Formació de l’Aula La Formació de l’Aula Contacte Contacte Contacte Inici Inici Inici Inici Qui som Qui som Qui som Qui som La Formació de l’Aula La Formació de l’Aula La Formació de l’Aula La Formació de l’Aula Cursos Cursos Contacte Contacte Contacte Darby Costello 2019 Darby Costello 2019

Formació i Cursos en Astrologia Psicològica

Aula Astrològica de Catalunya
Seminari de Darby Costello a Barcelona - Maig 2019 - inscripció oberta!!